Bitcoin slår all time high!

Under 2020 så har kryptovalutan bitcoin nått nya rekordnivåer. Vilket är precis som det varit under de senaste åren, oro i världen och kryptovalutorna skjuter i höjden.

Undertecknad har hållt på med kryptovalutor sedan Bitcoins födelse. Det innebär inte att jag varken vet eller kan allt, för då hade jag varit multimiljonär, eftersom jag avslöjat att jag inte är det. Då förstår du som läser att jag sålt och köpt samt grävt, i fel lägen, i bland rätt skall även sägas samt tilläggas.

Idag är det inte bara Bitcoin, utan det finns ett gäng andra. Alla med sin egenskap och usp (unique selling point) , som vill att skall attraheras av att involvera dig i.

Mitt intresse för kryptovalutor har aldrig varit att bli rik på kuppen, utan det kommer av teknikintresse och lite politik.

Att kunna agera egen bank och att, så länge du har nätaccess, kunna vara transparent i sina betalningar ger ju ett intressant perspektiv på världen.

Vill du prova på lite med Bitcoin, utan att använda dina egna ekonomiska resurser, finns det fortfarande några levande ”kranar” (faucets på klingande engelska och ett begrepp inom kryptovalutor) , som droppar dig några få satoshis (Bitcoins motsvarande våra svenska ören).

Till det behöver du en plånbok, Coinbase.com eller Binance.com har både det och även en Exchange för flertalet kryptovalutor. Om du fastnar och får intresse för det längre fram. Bitcoin och andra kryptovalutor går enkelt att köpa här!

Länk till Free bitcoin

Länk till Coinbase.com

Läs mer på DI Digital

Kommentera