Mårten Andersson: Därför har jag nördat ner mig i krypto

Under pandemin, när priset på bitcoin och andra kryptovalutor har skjutit i höjden, har allt fler svenskar intresserat sig för och investerat i kryptovalutor, speciellt Bitcoin och Ethereum. En av de som gått ”bananas” är komikern Mårten Andersson.

– Allt och en njure har jag investerat, säger han till Svt.se.

Det har stormat kring bitcoin de senaste veckan och efter en lång tids uppgång så har värdet rasat kraftigt från toppen för ett par veckor sedan.

– På kort sikt är det kanske en bubbla men på lång sikt är krypto oundvikligt, säger Mårten Andersson.

Han är komikern och entreprenören som startade stand-up-klubben Raw, men det senaste året har han nördat ner sig i kryptovalutor och varje vecka pratar han om bitcoin och andra kryptovalutor i podden ”de kallar oss krypto”.

Kommentera