Nortons antivirus får inbyggd minering av kryptovaluta

“We are proud to be the first consumer Cyber Safety company to offer coinminers the ability to safely and easily turn the idle time on their PCs into an opportunity to earn digital currency,” said Gagan Singh, chief product officer at NortonLifeLock. “With Norton Crypto, our customers can mine for cryptocurrency with just a few clicks, avoiding many barriers to entry in the cryptocurrency ecosystem.”

Norton Life Lock

Det är alltså Norton, företaget hette tidigare Symantec, som de flesta känner till för sitt antivirusprogram och var inte för så länge sedan världens störtsta IT-säkerhetsföretag.

Nu vill dock Norton ge sig ini kryptovalutornas underbara värld, så rör man sig mot att deras användera skall kunna minera Ethereum med Norton Antivirus. Genom Norton Crypto – där man får en inbyggd funktion för att bryta kryptovalutan Ethereum. Från och med idag ska en utvald skara användare få prova på tillägget, som väntas lanseras för alla Nortons användare om några veckor.

Vill du fördjupa dig, läs mer här!

Kommentera