Crypto valley

Att världens kryptovalitacentrum ligger Zug, Schweiz, cirka 30 minuter från finanscentrumet Zürich, kanske förvånar vissa och andra ser som naturligt. I vilket fall som helst, det är här det finns

I ett internationellt perspektiv går Schweiz i täten vad gäller att reglera den nya kryptobaserade finansindustrin. 2021 uppdaterade man lagstiftningen inom olika områden för att även omfatta tillgångar som är baserade på blockkedjeteknik, såsom kryptovalutor.

We believe Blockchain technology should serve a useful and necessary commercial or social purpose.

Crypto Valley

De nya företagen och organisationerna hittar man en halvtimme från det gamla finanscentrumet i Zürich, i Zug med omnejd. Ett område som kallas för ”Crypto Valley” med anspelning på ”Silicon Valley” i USA. Här kan man betala skatt i kryptovaluta.

Kommentera